23 Nisan 2015 Perşembe

Dövme Sildirme Fiyatları

Dövme Silme Fiyatı



Dövme sildirme işlemleri en az dövme yaptırmak kadar dikkat edilmesi gereken bir durumlardır. Genellikle dövme sildirmeye dönük çabalar, karar verilen dövme sildirme yöntemi ne olursa olsun uygulamanın ardından hassaslaşan derinin yeniden cilt dengesini kazanabilmesi ve dış koşullara karşı kendini koruyacak zamana gelene kadar ciddi bir özen ve bakım gerektirmektedir.

Burada esas olnaın uygulama sonrası bakım olduğu unutulmamalıdır. Ancak bunun kadar önemli olan başka bir konu ise dövmenin nasıl silineceğidir. yapılan araştırmalar klinik işlemlerin  % 90 oranında kesin başarı sağlayamadığı özellikle lazer gibi işlemlerin ardından büyük oranda kimyasal peeling desteğiyle sorunun çözümüne dönük çabalara girişildiğini göstermektedir.


Tıpkı bir çok dövmenin üzerine yeterince düşünülmeden yaptırılmış olması gibi silme yada sildirme işlemininde aynı şekilde; hem cilt yapısının özellikleri hemde uygulamanın zaman ve ekonomik açıdan handikaplarına dair gereken araştırma yapılmadan girişilmiş olması, silinmesi istenen dövmeden daha rahatsız edici cilt lekelerinin oluşmasına sebebiyet verebilmektedir.

Ülkemizde dövme sildirme deyince akla gelen ilk uygulama olan lazer yöntemi bunun yanında dermabrazyon, tca kimyasal peeling ve dermaroller gibi yöntemler iyi bir bakım yapılmazsa sonunda cilt lekelerine neden olabilir. Dövmenizi sildirirken en belirleyici faktörler, dövmenin işlediği derinlik, kullanılan boyanın kalitesi ve dövmenin boyutu gibi faktörlerdir. Bu faktörler dövme sildirme fiyatını direkt belirler, seans sayısı arttıkça ücret de beraberinde artar.

Lazerle Dövme Sildirme Fiyatları


Eğer dövmeniz büyük boyutlarda ve renkli ise, seans başı ücret yaklaşık 500-600 tl civarında iken, küçük dövmelerde bu fiyat seans başı 250-400 tl kadar düşerken, renksiz yani tek renk dövmelerde 100 ila 200 tl kadar düşmektedir.

Her ne kadar lazer yönteminin dışında dermaroller ve dermabrazyon gibi yöntemler olsada en sık uygulanan yöntem lazer yöntemi iken diğer yöntemlerde de fiyat ve saens süreleri neredeyse değişmemektedir. Tabi bu uygulamalar klinik fiyatları, bir de son dönemlerde çin malı lazerleri alan güzellik merkezleri ve dövme sütüdyoları fiyatı daha düşürdüler, ancak bu lazerler ne kadar güvenilir orası tartışma konusu. Yan uzman doktorların kliniklerde yaptığı uygulamalarda bile iz kalma olasılığı neredeyse %70 ken siz bunu sağda solda yaptırırsanız sonuçlar ne olur gerçekten bilemiyorum

Lazerle yakma işlemide diyebileceğimiz uygulamada, lazerin dalğa genişliği ve uzunluğuna bağlı olarak değişebilen seanlar 3 uygulamadan aşağı olmamakla beraber cilt yapısının özelliklerine bağlı olarak bürük oranda uzamaktadır.

Lazer ile Dövme Sildirme Uygulaması Kimlere Uygulanmaz?


Lazer ile Dövme Sildirme Uygulaması hamilelere, uygulanmaz. Bunun yanında çok ağır kalp ve şeker hastalığı olanlara, epilepsi hastalığı olanlara, uygulama bölgesinde deri hastalığı olanlara uygulama yapılmaz. Yukarıda sayılan durumlar dışında Lazer ile Dövme Sildirme Uygulaması 12 yaş ürtünde herkese uygulanabilir.


En Ucuz Dövme Sildirme Ücretleri


Pek çok insanın maddi durumu yeterli değil, ayda 1000 liraya çalışan insanlardan dövme sildirme için 2000 lira isteniyor haliyle kimse bu ücretleri veremiyor. Hele benim gibi öğrenci veya işsizseniz bu paraları vermek neredeyse imkansız. Zaten bu blogu o yüzden yazıyorum. Ekonomik yolla dövmenizi sildirmek istiyorsanız, 50 lira gibi bir fiyata %50 tca alıp, ucuz yollu dövmenizi kendiniz silebilirsiniz. Bu konuda sitemdeki yazılara göz gezdirin. Nasıl yapacağınızı öğrenmek için tca dövme silme yazıma bakabilirsiniz
Konularla ilgili lazerle dövme sildirmenin zararları ve dövme silmek hakkında detaylı yazı için tıklayınız.

1 yorum:

  1. dövmem küçük ve iki renk ve silmek istiyom ve sil mek için size nasil ulaşa billirim

    YanıtlaSil